Tuesday, February 16, 2016

Lao động là vinh quang , lang thang là sung sướng :)


 Ui mọi người ai nhìn vào cứ nghĩ là tui sướng lắm í , nhưng đâu ai biết lúc nào tui củng có việc này kia để làm đâu trùi , hết lễ này tới lễ kia là phải nấu nấu nướng nướng , rùi đến cúng cơm người này người kia , ruì hết chạy đi công chuyện này tới công việc nọ , ui trời , mệt rã người ấy nhé .... củng may nhờ tròn tròn khoẻ như voi nên làm như trâu mà chỉ mệt tí xíu :) thôi kệ , như Ni Sư kia nói với mình : thà có sức khoẻ để lo cho mọi người còn hơn là khg giúp ai thì trời khiến bị bệnh hoài còn khổ hơn nữa .... lo cho mọi người có phước nên khoẻ như con voi í  heheheh ...khoe xong chắc tổn phước bị bệnh qúa :)  dạo này hong biết sao mình dị đoan thấy ớn , Đức Phật cấm dị đoan mà mình càng tu càng dị đoan vậy trùi :) 

Cornbread Muffins


By Jennifer Segal
Servings: 12 muffins
Total Time: 30 Minutes
Ingredients

3/4 cup yellow cornmeal
1-1/4 cups all-purpose flour, spooned into measuring cup and leveled-off
1 tablespoon baking powder
1/2 cup sugar
1 teaspoon salt
2 large eggs
2 tablespoons honey
3/4 cup milk (preferably whole but low-fat works too)
1 stick (1/2 cup) unsalted butter, melted and cooled
Instructions

Preheat the oven to 350°F degrees. Line a muffin pan with paper liners or spray with non-stick cooking spray. (I prefer to use non-stick cooking spray so the muffins get nice and crisp on the edges.)
In a large bowl, whisk together the cornmeal, flour, baking powder, sugar and salt.
In a separate bowl, break up the eggs with a whisk. Whisk in the honey and then the milk. Add the milk mixture and melted butter to the dry ingredients. Stir until just blended. Do not overmix; it's okay if there are a few lumps. Spoon the batter evenly into the prepared muffin pan, filling each cup almost full. Bake for 17-20 minutes, or until the tops are set and golden. Cool the muffins for a few minutes in the pan, then serve warm.
Note: Cornbread muffins taste best when served right out of the oven. To reheat leftovers, wrap muffins in aluminum foil and place in a preheated 350-degree oven until hot. Alternatively, heat muffins in the microwave at 50 percent power for 30-45 seconds, or until just hot; do not overheat or muffins will get tough.
Nutrition Information

Powered by Edamam

Serving size:1 muffin
Calories:216
Fat:9 g
Saturated fat:5 g
Carbohydrates:30 g
Sugar:12 g
Fiber:1 g
Protein:4 g
Sodium:305 mg
Cholesterol:53 mg

http://www.onceuponachef.com/2011/04/cornbread-muffins.html

Hạnh nhẫn nhục với người tu ĐĐ: Thích Trúc Thái Minh





 
  Dạo này khg biết sao mình lại thích nghe Thầy Thái Minh thuyết pháp , chắc là Thầy giảng đúng tầng số của mình hiện giờ  hihi ... nói chơi chứ khi nghe Thầy nào giảng mà mình cảm thấy thích là chắc củng có duyên với vị Thầy đó từ nhiều kiếp rồi , chứ khg có duyên thì khg cách nào mà nghe nổi , cái naỳ củng là từ kinh nghiệm của mình đó :) 

Monday, February 15, 2016

Liveshow Lệ quyên - Đan Nguyên - Khắc Việt tại USA sự kết hợp mới lạ






 I really like her dress , so pretty !