Monday, February 9, 2009

Baked Garlic Potatoes


Ingredients
11/2 lb

New Potatoes

8 cloves

Garlic----- (minced)

3 tbs Olive Oil
1 tsp Salt
Little Black Pepper
1 tsp Fresh or Dry Thyme----- (crushed)
Directions

1. Preheat oven at 400°F.
2. Cut New Potatoes into bite size pieces. (Leave skin on)
3. Toss Potatoes with olive oil, garlic, salt, and black pepper.
4. Layer potatoes onto baking pan, bake for 30 minutes.
5. Remove potatoes from baking pan and gently mix in thyme.

Note

New Potatoes were selected because of its sweet taste. Any potatoes would work for this recipe.



















Veggie Meatballs




Ingredients

300g firm tofu
15g meshed potato
10g minced veggie meat, soak in hot water for 5-10 minutes, then squeeze out excess water
1 tsp natural MSG
8g salt
1 tbsp sesame seeds
2 cups oil

Dipping Sauce

5 tbsp tomato sauce
1 tbsp vinegar
1 tbsp sugar
Combine all the above seasonings, mix well and set aside

Directions

1. Grind the firm tofu with hands. Mix meshed potatoes, grinded tofu and minced veggie meat together. Add natural MSG, salt, sesame seeds and mix well.

2. Take out a small portion of the mixture, roll into a ball with palms. Repeat until all mixture is finished.

3. Add 2 cups of oil in the pan, heat with medium to high heat. Use a chopstick to test the oil. If bubbles come out, the oil is ready. Deep fry until golden brown. Serve with the dipping sauce.

Thursday, February 5, 2009

Một vài hình ảnh về hoa Mai Anh Đào

Năm hết Tết đến, Tết đến lại nhớ Đà Lạt, nhớ ĐL lại nhớ không khí lạnh, cái lạnh 'kinh khủng'
Tết đến, hoa Mai Đà Lạt (Mai Anh Đào) loài hoa chỉ có ở DL lại nở rộ, một loài hoa sớm nở và cũng chóng tàn . . .

Năm nay , do thời tiết nên Mai Anh Đào sẽ nở đúng dịp Tết.

Vậy là du khách có dịp thưởng ngoạn một Đà Lạt lộng lẫy, duyên dáng bởi những cành mai anh đào khoe sắc thắm trên các thung lũng, đồi thông và nghiêng mình soi bóng bên hồ Xuân Hương.






Wednesday, February 4, 2009

Cuộc đời cư sĩ Viên Hoàng-6(Phim mới)